Caviaflat.nl
 

Al sinds 2008 zijn wij de specialist op het gebied van huisvesting van alle kleine huisdieren. Dit bedrijf is ontstaan vanuit een hobby, de cavia, hoe kan het ook anders. We zijn begonnen vanuit passie en deze passie hebben we tot op de dag van morgen weten vast te houden.

Waar we voor staan

We stellen hoge eisen aan de meubelen. 

  • Ze moeten mooi zijn
  • Ze moeten ook iedere week schoon gemaakt worden, dus een praktische indeling hebben
  • Ze moeten aangepast kunnen worden aan jouw praktijk
  • Ze moeten goed tegen de uitwerpselen van de dieren kunnen
  • Ze moeten dus vochtbestendig zijn
  • Ze moeten er over een aantal jaar nog steeds mooi uit zien (oké bij 'normaal' gebruik en regelmatige schoonmaak natuurlijk)
  • Er moeten goede en duurzame materialen gebruikt worden
  • Aandacht aan de afwerking, dat is net dat stapje meer dat wij zetten

Wat is uw budget

We weten dat onze meubel kostbaar zijn, in aanschaf voor jullie en in tijd en moeite voor ons. We doen er dan ook alles aan om steeds opnieuw over alle punten na te denken, bij iedere stap in het productie proces. Een vaste vraag bij uw aanvraag voor een meubel zal dan ook zijn, wat is het budget dat u voor de huisvesting vrij wilt/kunt maken. Dit gegeven hebben wij nodig om teen inschatting te maken welk meubel het best bij uw budget past. Zonder budget is het ook bijna niet mogelijk om een prijsopgave goed te maken.

Wil je bij een prijsopvraag zo veel mogelijk gegevens mee sturen, bv om hoeveel dieren het gaat, adres en telefoongegevens, zodat we makkelijk contact kunnen maken om vragen te stellen en eventuele bezorgkosten uit te rekenen.

Levertijden

Het is nooit precies te voorspellen wat de levertijden zijn en we nemen altijd een veilige marge. Op dit moment bedraagt de levertijd zo'n 4 weken.

Bezorgen/afhalen

In de prijzen nemen wij geen reiskosten mee, het meubel kost hetzelfde, of je nu in Groningen woont of in Eindhoven. We hanteren een bezorgprijs van € 0.44 per kilometer met een starttarief van € 35,=. De heen en terugreis worden berekend. Mocht een verblijf niet in onze auto passen dan beschikken we over een aanhanger, de kilometerprijs met aanhanger is € 0.50. We bezorgen zelf, we beschikken niet over een dienst. Dat wil zeggen dat we tijdens het bezorgen niet ons eigenljike werk kunnen doen en dat is meubels maken. Bij het bezorgen kan het zijn dat we hulp vragen met het uitladen. Dit geven we dan vantevoren aan. Als wij de meubels zelf vervoeren bent u natuurlijk verzekerd tegen transportschade. Wij gaan heel secuur met uw meubel om, we weten tenslotte zelf als geen ander dat we met een waardevol meubel omgaan, waar van u veel geld en van ons bloed, zweet en tranen in zit.

Afhalen kan natuurlijk ook daar maken we ook graag een afspraak voor. U kunt ook zelf een vervoersbedrijf in de arm nemen. Tijdens eigen vervoer bent u niet verzekerd tegen transportschade.

Vragen???

Heb je vragen? Stuur dan gerust een mailtje, afhankelijk van de drukte van het moment, proberen we zo snel mogelijk te antwoorden.  Ons e-mailadres dat je kunt gebruiken is: info@cavialfat.nl