Caviaflat.nl
Caviaflat.nl is de specialist van Europa op het gebied van huisvesting voor huisdieren en in het bijzonder de cavia.
Inmiddels hebben we al meubels gemaakt voor cavia's, konijnen, ratten, muizen, prairiehondjes, fretten, egels, honden en vogels.
 
Ook hebben we projectmatig huisvesting verzorgd voor Eilandstede en Steede Hoge Woerd beide grote kinderboerderijen in de gemeente Utrecht. Hier ging het om de konijnen, ratten, muizen en cavia's.
 
Verder werken we in opdracht van jou als huisdierliefhebber, samen komen we al mailend of via persoonlijk contact tot het droommeubel dat perfect in de woonkamer past en supergeschikt is voor het dier dat erin verblijft. Een win-win situatie denken wij zo.
 
Ons Team:
Bestaande uit Rob van Dalen, hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de werkplaats, verzorgt het autopark en timmert er lustig op los. En mijn persoontje, Annemarieke van Dalen, ik ben verantwoordelijk voor ontwerp van de meubels, boekhouding, inkoop, verkoop, klantencontact, webdesign, Social Media, Webwinkel, pakketten verzenden en verder alles wat met de bedrijfsvoering te maken heeft, het bouwen? Nee dat kan ik niet 
Dat wordt gedaan door 
 
 
Nieuwsgierig geworden? Maak een telefonische afspraak via 0492-745111 en kom een keer langs.
 
Groetjes,
Annemarieke