Caviaflat.nl
« Vorige

Hoofdsponsor Caviadag Tiel

Jan Schop en Bertus van Dijk, twee doorgewinterde caviamannen organiseren dit jaar voor de 10e keer ‘Caviadag Tiel’. Net als wij hebben zij dus een Jubileum te vieren.

Tijdens de organisatie worden zij o.a.  bijgestaan door Kaatje van Esse, CreaKaatje, of zeg maar gerust een CreaKaat. Vorig jaar had ze voor het thema Year off the Diamond bedacht en verzorgd. Dit jaar, staat een kroon centraal natuurlijk in verband met hun Kroonjaar. Kijk maar eens in het discussiegedeelte van het evenement wat ze Kaatje aan het maken is. Ze is hier al maanden mee bezig en dat is ook niet zo gek als je weet dat er zeker zo’n 150 cavialiefhebbers aan deze show mee doen.

 

‘Caviadag Tiel’, is uitgegroeid tot een groot opgezette en druk bezochte Internationale Caviashow die in een prachtige ruimte wordt gehouden. Je kunt je ogen uitkijken tijdens dit evenement alle rassen en kleuren zijn er wel vertegenwoordigd.

Ook is er een knuffelkeuring, waarbij er op 2 manieren en door 2 keurmeesters wordt gekeurd, een keuring waarbij je meer leert over de plusjes en de minnen van je cavia en de echte Kaatjes Knuffel Keuring. Kaatje heeft zo haar eigen ‘keurregels en keuringsraportje’ waarbij ‘geeft de cavia een kusje’ een vast onderdeel is. Je mag je cavia bij één of beide keurmeesters laten keuren. Kaatje heeft wel haar eigen prijzentafel!

 

Waarom vertel ik je nu alles over dit evenement ‘Caviadag Tiel’?

 

Sinds 2017 is Caviaflat.nl hoofdsponsor van Caviadag Tiel!  We mogen daar best trots op zijn en mag zeker wel eens hardop gezegd worden.

 

Net als in 2017 zorgen we ook dit jaar dat de prijzentafel weer goed gevuld staat met de Caviakorrel van Caviaflat.nl, BedXcel en kruidenpakketten.

Vorig jaar ontving ook iedereen een goodiebag met daarin een folder over een aantal van onze producten en een zakje caviakorrel. Dit jaar doen we dat gewoon weer. Kaatje heeft voor zoveel producten gezorgd bij de diverse sponsoren, dat het niet in één goodiebag past.

 

Ook kon er vorig jaar een verblijf gewonnen worden en kregen wij een goede tip van iemand waar we goed naar hebben geluisterd. Dit Kroonjaar stellen we dus wederom een meubel beschikbaar, een Caviaflat, echter is deze alleen speciaal beschikbaar gesteld voor de afdeling JEUGD. Juist deze groep kan aanmoediging gebruiken bij hun bijzondere hobby waar ze veel inspanning voor moeten verrichten. We hopen ze zo dus een extra hart onder de riem te steken en aan te moedigen!

Jan - on 22 February 2018
Geweldig wat mooi! Zou de hoofdprijs ook wel in de woonkamer willen hebben staan! Ik zie jullie 28 april in Tiel!
L. v/d Hout - on 21 February 2018
Ik vind dit echt de leukste show van het jaar, en ondanks dat het voor mij een enorm zware dag is, zou ik deze echt absoluut never nooit willen missen. Kom er al vele jaren en het knuffelgebeuren is extra speciaal door 2 keuringen waar de caaf aan kan mee doen en de enorm zorg, liefde en aandacht die oa Kaatje, Jan, Bertus en vele vrijwilligers & anderen in de show steken. Rondom de rassenkeuringen en verkoop is het ook altijd perfect georganiseerd. Men is gewoon die show 1 grote warme caviafamilie in Tiel. Het is alleen al leuk die dag om oude vrienden weer te zien, nieuwe vrienden te maken en de vele kraampjes met alle leuke caviadingen af te gaan. Het is altijd wel lachen om te merken hoe veel meer moeite, mijn vaak tot de nok toe gevulde auto (met spullen, caafs en nieuwe fijne herinneringen), meer moet doen op de terugweg ivm de heenweg om op stoom te komen. Bij de stand van Caviaflat.nl altijd, waar dan ook, een vriendelijk en warm onthaal, ondanks dat mijn geweldige bak al jaren geleden daar is gehaald. Volgende gaat er, als het even van af kan, dus ook vandaan komen. Het is altijd leuk om bij in ieder geval bij hun langs te gaan en hoop dat zij in december weer een caviadag gaan houden.
Kaatje - on 21 February 2018
Wat een geweldig bericht.
We zijn trots op jullie als hoofdsponsor.
Al jaren de hofleverancier van mijn AristoCaafjes
Producten van super kwaliteit dus heel dankbaar.

Liefs Kaatje
Geschreven op: 21-02-2018